• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 16. september 2020, Kl. 19:30 til kl. 20:15

En stund med stille orgelmusik

Musik-meditationerne med kontemplativ orgelmusik fortsætter i efteråret med én onsdag hver måned.

Stille og kontemplative stunder hjulpet på vej af levende lys og en enkelt tekstlæsning fra bibelen med indadvendt og rolig orgelmusik – af især franske komponister med sans for de sær­lige klang­farver, som kirkens orgel giver mulighed for – supple­ret af en improvisation inspireret af den valgte tekstlæsning - en god halv times musik i klangfarver som søger at stemme sindet til ro og eftertænksomhed. En tilstand vi alle har brug for, og som musik kan åbne døren til – måske af og til som en afklaring efter et “drama”, hvor musikken ikke “kun” er stille. Den særlige eftertænksomhed hjælpes på vej af levende lys og en enkelt tekstlæsning fra Bibelen som indledning.

Man kan før musikken tænde et lys, hvis det føles naturligt – sætte sig og mærke freden – og til sidst forlade kirkerummet igen, forhåbentlig med ro i sindet.

Musikmeditation
Organist Per Lauge Fischer