• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 17. september 2020, kl. 17:30

Eva Holmegaard Larsen

Bispekandidat, præst i Nødebo og Gadevang, teologisk konsulent. Med udgangspunkt i sin nye bog ”På indersiden – præst i den danske folkekirke” vil Eva Holmegaard Larsen fortælle om præstegerningen set indefra. Hvorfor vælger man at blive præst? Hun rejser spørgsmålet hvad tro betyder for menne­sker idag – for at sætte gang i en samtale om, hvordan vi sammen ser fremtidens kirke og hvordan vi bevarer kirken som både en urokkelig søjle i tidens strøm og et åbent, bevægeligt fællesskab.

Tro, kirke og livserfaringer

Hen over efteråret er det muligt at deltage i en eller flere fyraftensmøder i Søborgmagle Kirke: sensommerhøjskole med spændende foredrag på hverdags­eftermiddage efter arbejdstid.

Temaet for rækken af fyr­aftensmøder er „Tro, kirke og livserfaringer”. Hver ny dag kommer med nye udfordringer og mulig­heder. Det er med til at gøre vores liv besværligt, men også gøre det spændende og udfordrende. Hvordan får vi det til at hænge sammen? Kan vi leve hele livet efter én og samme opskrift – eller må vi revidere vores overvejelser i takt med at vore livs­erfaringer holder deres indtog?

Vi skal i rækken af fyraftensmøder møde mange interessante mennesker. Vi får lov til at høre deres indspark og diskutere med dem.

Da det er lige efter arbejdstid, regner vi ikke med at man kan nå hjem og spise inden – så der er mulighed for en lille bid brød, inden dagens gæst får ordet.

Deltagelse i sensommerhøjskolen er gratis – men man risikerer at blive udfordret på andre områder end økonomien!

Se resterende fyraftens-foredrag her

Sensommerhøjskole: Eva Holmegaard Larsen