Tirsdag d. 11. august 2020, Kl. 09:00 til kl. 17:30

Tirsdagstræf, Kul†urKomsammen og andre interesserede i Søborgmagle Kirke er blevet inviteret på en eventyrlig tur med vognmand Jørgen Andersen, chefsygeplejeske Anne Margrethe Nygaard og sognepræst Edith Thingstrup, Ledøje-Smørum Kirker (og Søborgmagle!)

Turen går først til Stege Kirke.

Den ældste del af kirken blev bygget i 1200-1250 af munkesten og i romansk stil. Kirken bestod dengang af apsis, kor og skib. Lidt senere blev et tårn føjet til – muligvis et tvillingetårn. Vi får en rundvisning ved kirkens præst Lene Skov Opsahl.

Efterfølgende besøger vi Thorsvang Samlermuseum.

Vi ser minderne fra de gode gamle dage i Thorsvang. Der er mulighed for at gå en tur gennem de gamle butikker og værksteder, der bugner af alverdens ting fra de gamle dage.

Frokost med mulighed for at købe øl, vand, vin og kaffe afsluttes med ”Et godt Grin” – festlig underholdning med 3 garvede revyskuespillere: Pernille Schrøder, Karsten Jansfort og pianist og kapelmester Thomas Pakula

Afgang fra Søborgmagle Kirke tirsdag den 11. august kl. 9 – og forventet hjemkomst kl. ca. 17.30.

Tilmelding og betaling (400 kr. pr. person) til Kirke- og kulturmedarbejder Nuunu Line Johansen – tlf. 21 81 03 90 – mail: nlj@soeborgmaglekirke.dk

Bemærk: der er begrænset antal pladser på turen!

400,- kr