Søndag d. 8. marts 2020, kl. 11:15

Hvert skridt tæller...

Vi og Folkekirkens Nødhjælp samler ind til klimahjælp til verdens fattigste – dem, som rammes allerhårdest af klima­for­andringerne. Så kort kan det siges.  

I Danmark er vi i fuld gang med at klimasikre landet. Det har de ikke råd til i verdens fattigste lande, selv om det er her, klimaforandringerne rammer hårdest og befolkningerne
allerede nu mærker, hvordan klimaet ændrer sig og forandrer deres liv.
Som når en far til seks mister størstedelen af sine afgrøder i en stormflod i Bangladesh og beslutter at migrere med sin familie ind i en usikker fremtid. Eller når en ung pige i Zimbabwe får malaria efter at have overlevet en alvorlig oversvømmelse af hendes landsby. Eller når befolkningen i Sydsudan oplever, hvordan mangel på vand fra Nilen optrapper de lokale konflikter.

Vi går fra dør til dør i Søborgmagle søndag den 8. marts kl. ca. 11.15 og et par timer frem. Og du inviteres til at gå med. Hvert skridt tæller – og hver krone gør en forskel.
En gåtur på to timer, kan hjælpe verdens fattigste med at plante træer, som hindrer jordskred, giver skygge og optager C02. Eller hjælpe med at stoppe oversvømmelser ved at anlægge diger og opsamlingssøer. Eller skaffe rent vand med nye brønde og pumper. Eller introducere nye afgrøder, der kan overleve klimaforandringer. Klimahjælp behøver hverken at være dyrt eller kompliceret – og du kan gøre en forskel!

Meld dig som indsamler – eller giv en god gave, når indsamlerne ringer på – søndag den 8. marts fra kl. 11.15 og et par timer frem.