Onsdag d. 11. december 2019, Kl. 19:30 til kl. 20:15

En kontemplativ stund med stille orgelmusik

Vi fortsætter den række af musik-meditati­oner med “stille orgelmusik”, som vi begyndte i foråret 2019 og efterhånden fandt en god form på: godt en halv times tid med musik af mere kontemplativ art – i en søgen efter at stemme sindet til ro og eftertænksomhed. En tilstand vi alle har brug for, og som musik kan åbne døren til – hjulpet på vej af levende lys og en enkelt tekstlæsning fra Bibelen som indledning.

Musikken vil være indadvendt-rolig af især franske komponister med sans for den mangfoldighed af meditative klangfarver, som kirkens nye orgel giver mulig­hed for –  suppleret af en stille improvisation inspireret af den valgte tekstlæsning.

Man kan før musikken tænde et lys, hvis det føles naturligt – sætte sig og mærke freden – og til sidst forlade kirkerummet igen, forhåbentlig med ro i sindet.