Fredag d. 24. maj 2019, Kl. 17:00 til kl. 20:00

Vil du døbes?

Drop-in dåb er for dig, som ikke er blevet døbt, men gerne vil det. Drop-in dåb er uformelt, uden tilmelding, her og nu men stadig højtidelig.

Kom som du er, kom alene eller sammen med venner og familier. Du skal huske billed-ID, det er det eneste. Er du under 18 år, skal du have dine forældres tilladelse til at blive døbt.

Dåben er en gave. Dåben er en velsignelse. Dåben kræver ingen forberedelse, ingen viden. Kun ønsket om at modtage Guds kærlighedserklæring.

Alt det andet kommer bagefter.

Hvor: Stengård Kirke, Gammelmosevej 250, 2800 Kongens Lyngby

Hvornår: Fredag d. 24. maj, kl. 17-20

Hvem: Alle kan blive døbte, gammel som ung. HUSK billed-ID (kørekort/pas)

Dåbens forløb: Du kommer ind i kirken. Du har en (god) samtale med en præst om dåb, Gud og kristendom. Du går sammen med præsten hen til døbefonten og bliver døbt. Dine vidner skriver under på, at du er blevet døbt. Vi byder på et glas bobler til at fejre begivenheden. Du går hjem som døbt og som medlem af folkekirken.

Præster fra Gladsaxe-Herlev Provsti
Stengård Kirke - Gammelmosevej 250, 2800 Kongens Lyngby