Tirsdag d. 28. maj 2019, Kl. 08:30 til kl. 18:00

Heldagsudflugt til Fyn

I år går sogneudflugten til Fyn, til Odense, hvor første stop på turen er Sankt Knuds Kirke – Odense Domkirke, opkaldt efter Knud den Hellige, hvis jordiske rester ligger i kirkens krypt. En kirke der fortæller både Danmarks og Odenses historie – og som i mere end 1000 år har været ramme om såvel gudstjenester og kirkelige handlinger som historiske begivenheder. Efter frokost går turen videre til Den Fynske Landsby, der er et frilandsmuseum i Odense med gårde og huse, som de så ud på Fyn i 1800-tallet. En landsby fra H.C.Andersens tid med i alt 25 bygninger og bygningskomplekser fra det fynske område, beliggende i forbindelse med lystskoven Fruens Bøge. Ud over en rundtur i de historiske bygninger, nyttehaver og datidens landbrug, husdyrhold og bonde­liv, er der også mulighed for at nyde naturen og slappe af, inden vi slutter af med kaffe og lagkage. Vi regner med at være tilbage i Søborgmagle kl. ca. 18.

Det koster 350,00 kr. at deltage (inkluderer transport, entré og forplejning). Tilmelding senest den 21. maj til kirkekontoret eller kordegn Kristina Maria Christensen på mail: krmc@km.dk

350,- kr