Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 5. februar 2023, kl. 16:00
Frank V. Fischer (liturg), Anne Lindeskov, (bratsch) og Per Lauge Fischer (klaver)
Skumringsgudstjeneste - kyndelmisse

40 dage efter jul (2. februar) har man fra gammel tid fejret kyndelmisse – den gamle lysmesse med indvielse af lysene til det kommende år. I dansk tradition markerer kyndelmisse halvvejen gennem vinteren – halvvejs mellem november og maj. Nu går det mod lysere tider – og dette sætter fortegn for februars skumringsgudstjeneste.

Den musikalske ramme skabes af Anne Lindeskov, bratschist i Det Kongelige Kapel, og Per Lauge Fischer på klaver.

Skumringsgudstjenesten er en gudstjeneste med et mere meditativt præg, understøttet af musik, tekster, salmer, bønner og de ni minutter, vi sammen sidder i stilhed.