Dato Søndag d. 1. januar 2023, kl. 16:00
Per Lauge Fischer (klaver), Frank V. Fischer (liturg)
Skumringsgudstjeneste - nytårsdag

Det nye år indledes i Søborgmagle Kirke nytårsdag kl. 16 med en skumringsgudstjeneste, der indbyder til eftertænksomhed ved begyndelsen af nytåret. Dette afspejler sig i musikken, i tekster og salmer og i den 9 minutter lange stilhed, der er et centralt element som ved denne sær­lige type gudstjeneste. Den musikalske ramme vil være klavermusik af Bach og Händel – Per Lauge Fischer sidder som vanligt ved klaveret.

En smuk og eftertænksom start på det nye år med tid og rum til at tænke tilbage på året, der gik – og frem mod året, som kommer.

Efter gudstjenesten kan man ønske hinanden godt nytår med et glas champagne og et stykke kranse­kage i konfir­mand­stuen.