Dato Lørdag d. 24. december 2022, kl. 16:00
Frank V. Fischer
Juleaften

Mange har en fornemmelse af at „det ikke rigtig er blevet jul“, før de har været i kirke jule­aften – og dér har hørt det velkendte juleevangeliums ord: „Og det skete i de dage...“ Der er en stærk og god tradition for, at mange familier går i Søborgmagle Kirke juleaften – og ved de to guds­tjenester jule­aften kl. 14.30 og 16.00 vil kirken være fyldt med fest­stemte mennesker, som ser frem til at synge de kendte salmer og få livet sat ind i en større sammen­hæng end hvad daglig­dagen giver mulighed for – og måske hilse på naboer og gamle venner som optakt til julefesten. Orglets festlige brusen og de mange glade stemmer giver salme­sangen et særligt løft.