Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Julestue

NOV
27

Julestue


Dato Søndag d. 27. november 2022, kl. 12:00
Sted Søborgmagle Kirke, Grønnemose Allé 77, 2860 Søborg
Julestue

Adventsgudstjeneste og boder

Den hyggelige julestue er en af adventstidens gode tradi­tioner – første søndag i advent, den 27. november. Dagen begynder med en festlig adventsguds­tjeneste for hele familien kl. 11. 

Herefter åbner julestuens boder – der i år vil afsløre at også traditioner udvikles. Man vil finde færre håndarbejder, og bogboden udgår helt – for de flittige hænder er blevet ældre og færre. Men juledekorationer er stadig at få til rimelige priser – og julelotteriet frister med et væld af flotte gevinster sponseret af lokale handlende. I caféen serveres først frokost til rimelige priser – og senere æble­skiver, risalamande og andet godt til kaffen. 

Engle-workshop med Teater AstaBasta

Og så introducerer vi en nyhed: en engle-workshop for både børn og voksne. Engle kan se ud på mange forskellige måder – du vælger helt selv hvordan lige netop din engel skal se ud. Alle kan være med, vi bruger enkle materialer, nemme skabeloner og modeller. Workshoppen ledes af Karina Nielsen fra Teater AstaBasta.

Juledekorations-værksted

Her kan du og familien lave årets første juledekorationer. Vi sørger for gran, lys, ler, kogler og hvad I ellers skal bruge til at lave jeres egne dekorationer - og der er gode råd til hvordan I gør dem endnu flottere. 

Vi synger julen ind – sammen!

Sidste års „traditions-fornyelse“ var inspireret af den genfundne glæde ved at synge sammen – og netop dét vil vi igen i år gøre kl. 14: Vi synger julen ind sammen – under kyndig ledelse af sanger og korleder Nina Fischer.

Bagefter åbner café og boder igen – og der udtrækkes vin­dere af julelotteriet.

Overskuddet af jule­stuen deles mellem „Jule­hjælp i Gladsaxe“, Kirkens Korshær og Menighedsplejens arbejde blandt ældre i sognet.