Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 28. september 2022, Kl. 17:30 til kl. 19:00
Frank V. Fischer
Spaghettigudstjeneste - med fejring af 3-åriges dåb

Mest for familier med børn i alderen 0 - 8 år.

Sidste onsdag i måneden kl. 17.30 - ca. 19

Spaghetti-gudstjeneste den sidste onsdag i måneden er særlig for familier med børn i alderen 0-8 år. Det er en kort gudstjeneste i børnehøjde, hvor børnene bl.a. hjælper med at ringe med klokken og tænde lys på alterskranken – og der er måske også brug for hjælp, når præsten fortæller en historie fra biblen!

Fejring af 3-åriges dåbsdag

Ved septembers spaghetti-gudstjeneste er der særlig fokus på de yngste, for her fejrer vi de børn, som har treårs dåbsdag i 2022. Døbte treårige inviteres med brev – og ved guds­tjenesten vil de få en børnebibel som gave og som en markering af deres dåb.

Spisning og samvær

Gudstjenesten varer cirka en halv time, hvorefter vi bærer lysene ind i konfirmandstuen for at spise sammen (pasta med kødsovs eller vegetar-bolognese). Senere kan børnene lege i kælderen eller udenfor, mens forældrene kan få sig en snak over en kop kaffe.

Tilmelding

Af hensyn til indkøb (og gaver til 3-årige) beder vi om tilmelding senest mandag den 26. sept. til bbh@soeborgmaglekirke.dk