Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 23. juni 2022, kl. 17:30
Frank V. Fischer

Sommerafslutning for spaghettigudstjenesterne - Sankthansaften

I stedet for at holde sommerafslutning for spaghetti-gudstjenesterne i maj for at slippe fri af sankthans-traditioner i familierne, så udfordrer vi nu alle traditioner og lægger sommer­afslutningen med grill og bålhygge på selveste sankthansaften.

Og vi tror, at det kan blive godt – har man stærke traditioner for bål i haven eller lignende, så behøver det måske ikke være noget stort problem: man kan godt være med i kirken først og fortsætte hjemme i haven bagefter. Eller man kan blive i kirken og fejre midsommer i godt selskab... Vores bål bliver måske ikke vildt og imponerende stort (for det er pladsen ikke til) og der er ingen garanti for vejret – til gengæld plejer sommerafslutningen med grill at være ganske hyggelig!

Vi starter med en kort spaghettigudstjeneste kl. 17.30, inden vi tænder op i grillen og spiser sammen – udenfor hvis vejret er godt og ellers i konfirmandstuen som normalt. Senere tænder vi bål for de, som har lyst at blive indtil børnene trænger til at sove.