Begivenheden har allerede fundet sted.

MAJ

Dato Torsdag d. 26. maj 2022, kl. 10:30
Frank V. Fischer

Festgudstjeneste

Kristi himmelfartsdag fejrer vi naturligvis som alle andre kirker i landet, at Jesus 40 dage efter sin opstandelse fór til himmels – afslutningen på Jesu liv på jorden og optakten til pinse 10 dage senere, hvor Helligånden kommer til disciplene. Men hos os holder vi samtidigt fødseldag, fordi Søborgmagle Kirke blev indviet på Kristi himmelfartsdag i 1968. Det har man fejret hvert år lige siden – med festgudstjeneste og samvær. Kristi himmelfart er den 26. maj – og gudstjenesten begynder kl. 10.30.

Kirkefrokost og fødselsdagslotteri

Efter gudstjenesten inviteres alle interesserede til en hyggelig kirkefrokost til en rimelig pris – og der sælges lodder i et lotteri, der afløser tidligere tiders blomster­tombola. Men selv om tombola-tromlen udskiftes med ringlodder, er der stadig mulig­hed for at vinde flotte sommerblomster og samtidig støtte et godt formål – sådan som det har været tradition gennem årene. I år deles overskuddet fra frokost og lotteri mellem Menigheds­plejen og Mission Øst.

Fødselsdagskoncert – et festfyrværkeri i musik!

Når blomsterlotteriet er udtrukket, byder vi kl. 13.30 på et musikalsk fest­fyrværkeri med sopran Ilia Swainson og baryton Piet Larsen. De to erfarne og særdeles alsidige sangere gav i 2021 hver for sig koncert i  Søborgmagle Kirke – og vi skulle have haft fornøjelsen af at høre dem igen til nytårs-festen i år ... men så kom corona endnu en gang på tværs. Men nu er det tid at opleve dem sammen på slap line i et festligt og ud­advendt program – med Per Lauge Fischer ved klaveret.

Musikken vil være sange og duetter af Lehar og Cole Porter, samt toner fra My fair Lady og Kai Normann Andersen.

Fødselsdagskage

Efter koncerten slutter vi dagen af med en kop kaffe og fødselsdagskage.