Søndag d. 21. november 2021, kl. 19:30

I forlængelse af Allehelgen lader vi denne søndag kirkeåret rinde ud med en helt anderledes gudstjeneste, der hjælper os med at reflektere over familie og venner som ikke er her mere, inden vi begynder det nye kirkeår, 1. søndag i advent.

Gudstjenesten tager udgangspunkt i de sange, som Therese Fabricius skrev midt i sorgen, da hun mistede sin  far – vekslende med bl.a. små refleksioner og tekster skrevet af hendes søster Cecilie Fabricius og samlet i “Tænker du stadig meget på dét – fortællinger om sorg” (Forlaget Eksistensen, 2019). Ønsket er at skabe en eksistentiel samhørighed gennem musikken i et rum, hvor man kan være privat med sin sorg – i fællesskab med andre.

Musik og reflektioner om sorgens væsen.

Da Therese i julen 2016 mistede sin far, opstod et spontant behov for at arbejde med sorgen gennem musikken. Det blev til duoen ’Sange om Sorg’, som i 2021 skiftede navn til RØRT.

Med humor og ærlighed deler RØRT gavmildt ud fra et sted midt i sorgen – hvor hjertet kæmper, sorgens fugl synger og en dør står på klem til håbet.

Musikgudstjeneste - med duoen "RØRT"
Frank V. Fischer (liturg), Therese Fabricius og Martin Seier